•  Pozovite: 021/468 971;065/90 20 357;
  •  Е-mail: timvetns@gmail.com

Radno Vreme ambulante Tim Vet

Aktuelnosti

COVID - 19 - VAŽNE INFORMACIJE O RADU AMBULANTE TOKOM TRAJANJA EPIDEMIJE

covid

Dragi klijenti,

S obzirom na novonastalu epidemiološku situaciju, obaveštavamo vas da će ambulanta TIM Vet pratiti preporuke nadležnih institucija i redovno vas informisati o svim eventualnim promenama u načinu rada.
Uzimajući u obzir značaj obezbeđivanja kontinuirane zdravstvene zaštite kućnim ljubimcima i u vanrednim okolnostima, nastojaćemo da sve vreme omogućimo dostupnost naših usluga.
U ovom trenutku rad se i dalje odvija u redovnom radnom vremenu - od 09 do 20 časova radnim danima i od 09 do 12 časova vikendom.
 
Ukoliko dođe do izmena u režimu rada ambulante, obaveštenja će biti postavljena na sajtu www.timvet.rs u rubrici Aktuelnosti, Facebook, Instagram i Google business stranicama i na objektu veterinarske ambulante.
 
Kako bismo zajedno, što kvalitetnije brinuli o našim ljubimcima, ali i jedni o drugima, neophodno je da se pridržavamo određenih pravila u radu:
 
1. Naši doktori će tokom rada nositi zaštitne maske, rukavice, mantile. Molimo vas da i vi koristite maske i držite odstojanje od minimalno 1 metar tokom pregleda životinje. Vaše prisustvo je važno zbog uzimanja anamneze i razmene relevantnih informacija o zdravstvenom stanju ljubimca, ali je zbog bezbednosti značajno držati preporučenu distancu.
 
2. Iako u redovnim uslovima izuzetno mnogo pažnje posvećujemo higijeni, u narednom periodu će prostorije za pregled, čekaonica, naročito radne površine i brave biti pojačano dezinfikovane visokoefikasnim dezinfekcionim sredstvima pre i posle svakog posetioca.
 
3.Molimo vas da veliki prostor čekaonice i dvorišta koristite tako da držite odstojanje od minimum 1 metra od drugih prisutnih osoba.
 
4. Ljubimci moraju biti smešteni u transportere ili vođeni kraće, na povocu, kako bi bile izbegnite nepredviđene i potencijalno opasne situacije. 
 
5. UkoIiko zbog zdravstvenog stanja niste u mogućnosti da dovedete ljubimca na pregled, obezbedite da to učini neko drugi.
 
6. Podsetnike o preventivnim tretmanima ćete i dalje dobijati putem sms poruka.
 
7. Ne zaboravite, psi i mačke nisu ugroženi virusom COVID-19, nemaju simptome, ne mogu da obole, niti da prenesu virus na čoveka! 
 
8. Pratite uputstva i savete svog veterinara. Sve relevantne informacije ćemo vam obezbediti putem sajta, društvenih mreža, telefona... 
 
U uslovima smanjenog kontakta sa ljudima i pojačanog stresa i neizvesnosti, društvo ljubimaca je neprocenjivo! Nastojmo da zajedno što bolje brinemo o njima!

Postavite pitanje !

Email:
Naslov:
Poruka:
unesite tačan rezultat =1+4